Schadewijk Hoveniers - Knusse gezinstuin met overkapping 10

KNUSSE GEZINSTUIN MET OVERKAPPING

Met een ruim gazon om heerlijk te spelen. In het landelijk dorp Leuth staat deze sfeervolle vooroorlogse woning met veel details. De tuin voldeed echter niet meer aan de behoeften van de nieuwe bewoners met jonge kinderen. Tijd dus voor een nieuwe inrichting!

WENSEN
Er moest een goede verhouding zijn tussen ruimte voor de kinderen en ruimte voor henzelf. Veel groen mocht niet ontbreken, evenals een zon- en een schaduwterras met overkapping.
Een rijk bloeiende tuin, waar in elk seizoen iets te beleven valt en waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen

RESULTAAT
Deze gezinstuin is ontworpen om met de hele familie uitgebreid te recreƫren in eigen tuin. Het terras is ruim van opzet, dus is er genoeg plaats voor een grote groep mensen. Het gazon is prima geschikt om op te spelen en te ravotten, of om lekker op te luieren. De tuin oogt zeer ruimtelijk en overzichtelijk door de rechte lijnen en de rustige beplanting. Er is daarbij optimaal gebruikgemaakt van het gehele tuinoppervlak, waarbij het hoogteverschil de tuin niet alleen spannender maakt, maar optisch ook groter.

Voor de kinderen is er een gedeelte in de tuin gecreƫerd met een trampoline en een zandbak. Een heerlijke tuin voor het hele gezin.