uw tuin in vakkundige handen

Tuin ontwerp

Wij zijn van schadewijk hoveniers

Van Schadewijk Hoveniers is een begrip in de regio en ver daarbuiten. In de loop van de jaren hebben wij onze ervaringen en ontwerpen steeds verder uit kunnen breiden en daarom kunnen wij u goed van dienst zijn. Van Schadewijk Hoveniers staat bekend om zijn unieke tuinontwerpen.

De eerste stap naar de tuin van uw dromen maakt u waar door een geheel vrijblijvend met ons in gesprek te gaan. Wij komen bij u thuis om de situatie en mogelijkheden op te nemen en tevens uw wensen met eventueel budget te bespreken. Samen met u bekijken wij welke passende mogelijkheden er haalbaar zijn voor uw tuin.

Vervolgens gaan we voor u aan de slag om de wensen en ideeën te vertalen in een uniek eigentijds tuinontwerp.

Voor het maken van een professioneel tuinontwerp werken al jaren naar volle tevredenheid samen met Marcel Ubbink Tuinontwerp. Marcel houdt daarbij rekening met alle facetten van de tuinaanleg. Van het aanleggen van bestratingen tot de aanleg van vijvers, waterpartijen, overkappingen en andere bijgebouwen.

Het tuinontwerp kan worden uitgewerkt in een 3d presentatie, een uitgebreid beplantingsplan of met bijvoorbeeld technische tekening. Geheel afhankelijk van wat nodig is om uw droomtuin te doen slagen. Bekijk hier enkele voorbeelden van onze ontwerpen.

Contact