uw tuin in vakkundige handen

Tuin Aanleg

Wij zijn van schadewijk hoveniers

Nadat het ontwerp er ligt is en de materiaalkeuzes bepaald brengen we een werkomschrijvende offerte uit om de complete aanleg van uw tuin ook daadwerkelijk te gaan realiseren.

Na een gedegen voorbereiding kan de schop in de grond.  Met de grootste zorg en nauwkeurigheid leggen we uw tuin aan, zoals vooraf in het tuinontwerp in is afgesproken.
Voor het aanleggen van uw tuin hebben wij een team van ervaren en vakkundige hoveniers in dienst met passie voor vak. Al meer dan 12 jaar werken onze ploegen in de aanleg van kleine tot zeer grote tuinen. Iedere tuin is anders, ieder tuinontwerp heeft zijn eigen bijzondere objecten, vaak op maat gemaakt.

We regelen de gehele tuinaanleg. Daarbij hoort ook dat we goed communiceren met andere aannemers, zoals zwembadbouwers, loodgieters, elektriciëns, bouwkundige aannemers, enzovoorts. U wordt als klant volledig ontzorgd.
Onze voorman is tijdens het gehele aanlegtraject uw aanspreekpunt. Samen met zijn hoveniers zorgt hij ervoor dat de kwaliteit van de totale uitvoering.

Wij kunnen de tuin in één keer aanleggen maar ook in fases als dit u beter uitkomt.

We horen graag van u

Neem contact op

Behoefte aan een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of een andere vraag? Vul hiernaast het formulier in en we nemen spoedig contact met u op. 

Adres gegevens

Volg ons op facebook