uw tuin in vakkundige handen

Tuinhuis realisatie

Wij zijn van schadewijk hoveniers

TUINHUIS OP MAAT GEMAAKT

Uw tuinhuis kan de ideale plek zijn om even te onthaasten en ontspannen in uw eigen tuin.

Met onze expertise op het gebied van buitenverblijven en tuinen weten wij ook op welke plek uw buitenverblijf het beste geplaatst kan worden. Een tuinhuis moet onderdeel uitmaken van uw tuin, passen in het totaalbeeld.

De kracht van Van Schadewijk Hoveniers is dat een ontwerp voor een tuinhuis altijd op maat gemaakt is.  Gedeeltelijk dicht, als tuinschuur, als berging of helemaal open. Of we combineren functies, zoals een tuinhuis met opbergruimte, een tuinhuis met een carport of een buitenkeuken in of bij uw tuinhuis of overkapping.

 

VAN TUINHUIS TOT BERGING

Alles is mogelijk! Tuinhuis ontwerpen maakt Van Schadewijk Hoveniers geheel naar uw eigen smaak en idee. Wij leveren handgemaakte stalen ramen, schuifdeuren, puien en lichtstraten. En in combinatie met een kachel, knisperende haardvuur of elektrische verwarming is het jaarrond heerlijk vertoeven in uw tuinhuis.

Uiteraard kunt u voor het tuinhuis rekenen op hout van de hoogst mogelijke kwaliteit. We maken o.a. gebruik van Amerikaans Douglas hout en Eiken hout, twee houtsoorten die hier uitstekend voor geschikt zijn.

Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende soorten dakbedekking. We kunnen u adviseren over de materialen en de voor- en nadelen daarvan. Op die manier kunt u het tuinhuisje volledig naar wens samenstellen.

Wilt u meer weten over de tuinhuisjes, de materialen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Schadewijk Hoveniers - Tuinhuisjes realisatie 1