Hovenier_van_schadewijk_8566

LANDELIJKE TUIN BIJ MODERNE WONING IN WEURT

De bestaande woning in het buitengebied is geheel gerenoveerd, zodat een modern-landelijke woning is ontstaan. Door de aankoop van het perceel achter de woning geeft de mogelijkheid tot het realiseren van een lang gekoesterde wens om meer van het buitenleven te gaan genieten. Rondom de woning liggen boomgaarden en weilanden, zodat het uitzicht prachtig is.

WENSEN
Aan ons de opdracht om een ruimtelijk ogende tuin met strakke lijnen te creƫren, die past in het landschap. Ruimte voor diverse terrassen. Een oplossing voor het niveauverschil en de inpassing van een veldschuur met opslag en dierenverblijf: hoe maken we dit zowel stijlvol als praktisch? Een tuin die uitnodigt om buiten te leven.

RESULTAAT
Een landelijke tuin, passend bij het platteland, met schapenweitjes, vaste plantenborders, fruitbomen, gazon en gebakken klinkers en boerengrind. Blikvangers zijn het berceau en de schuur in authentieke kleurtinten. De beukenhagen zorgen voor beslotenheid. Muurelementen zetten de woning op een etage, en zorgen voor een krachtige afbakening van het hoogteverschil. Een tuin waar de opdrachtgeefster kan genieten van lange lijnen en de spannende doorkijkjes.