Schadewijk Hoveniers - Minimalistische tuin bij moderne schuurwoning 9

MINIMALISTISCHE TUIN BIJ MODERNE SCHUURWONING

Een design wellnesstuin met prettig hoogteverschil. Samen met de enthousiaste opdrachtgevers hebben wij deze bijzondere tuin met weids uitzicht een luxe uitstraling mogen geven. Strak en eigentijds als de woning zelf, mede door het gebruik van materialen die in volmaakte harmonie zijn met de markante architectuur.

WENSEN
Een tuin die dezelfde stijl en sfeer ademt als de onder moderne architectuur ontworpen woning. Een heldere indeling met rechthoekige vormen en eenvoudige heldere lijnen. Het zwembad was al integraal onderdeel van het bouwplan maar aan ons de taak om deze op de juiste wijze in te passen en vorm te geven.

RESULTAAT
Een moderne tuin met een zwembad welke op speelse wijze ingepast is en die tevens het natuurlijk hoogteverschil opvangt. Het lijnenspel van de tuin vloeit voort uit de indeling van de woning zodat leefruimte en buitenruimte perfect op elkaar afgestemd zijn en een rustig, samenhangend geheel vormen.

Er is veel aandacht voor architectuur en structuur. Huis en tuin zijn in balans. De elementen in de tuin zijn functioneel en puur. Heldere lijnen en eenduidig materiaal zorgen voor een evenwichtig tuinontwerp. Het geheel is afgewisseld met strakke én losse beplantingen.
Design Verlichting zorgt ’s avonds voor de nodige sfeer.