Hovenier_van_schadewijk_8142

MODERN-KLASSIEKE TUIN MET ZWEMBAD IN GROESBEEK MET UITZICHT

De eigenaars wonen met hun kinderen op deze prachtige plek, midden tussen de wijngaarden in Groesbeek. De rietgedekte woning is een fraaie combinatie tussen een klassieke en moderne bouwstijl.

WENSEN
Een landelijke tuin met een eigentijdse uitstraling, met daarin ruimte voor een veranda met bergruimte, een zwembad en voldoende speelruimte voor de kinderen.

Een fraaie oplossing voor het hoogteverschillen, stijlvolle vaste plantenborders gecombineerd met veel gazon.  En vooral de aansluiting bij het prachtige golvend landschap. Voorkeur voor klassieke beplanting: Beukenhagen, Rhododendrons, Rozen en Lavendel.

RESULTAAT
In het tuinontwerp zijn de voor-, zij- als achtertuin met elkaar verbonden door de eenduidige materiaal- en plantkeuze. Het zwembad, met in het verlengde een brede trap, verbindt de tuin met het landschap en is een echte blikvanger geworden. De veranda is geheel in eikenhout uitgevoerd en biedt een prachtig vergezicht. Door de hoogteverschillen optimaal te gebruiken zijn mooie etages ontstaan. Het kindergedeelte is subtiel aan het zicht onttrokken door deze aan de zijkant van de woning te situeren.